Ertuğrul Kürkçü kaskla geldi

HDP Grup Başkanvekilleri, Meclis'te dün gece yaşanan kavgayla ilgili açıklama yapıyor. Toplantıya başına darbe alan Ertuğrul Kürkçü, kaskla geldi.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 18 Şubat 2015 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ertuğrul Kürkçü kaskla geldi

İşte HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan'ın açıklamaları:

AKP grup başkanvekiliyle ilgili ne gibi işlemlerin yapılacağını takip edeceğiz. Özellikle Meclis oturumunu yöneten Meclis Başkanvekili'nin tutumu da ibret vericiydi. AKP'nin talimatıyla yönetmiş ve muhalefete karşı sert tutum izleyerek tarafsızlığını kaybetmiştir. Darp girişimi karşısında sessiz kalması tarihe geçecek bir tutumdur. AKP'nin 7 Haziran'da yaşayacağı hezimet, seçim anketinde gizlediği düşüşler, AKP'nin uykularını kaçırmaktadır. Kendine güvenen bir hükümet böyle ortaçağ yasalarına ihtiyaç duymaz. AKP'nin şu an dayandığı tek zemin kalmıştır o da yolsuzluklar ve rant düzenidir. Bunun da sonuna gelindiğini görünce iyiden iyiye kontrolü kaybetmeye başlamışlardır.

BU PAKET DERHAL GERİ ÇEKİLMELİ

Bu paket hükümeti götürecektir. Biz HDP grubu olarak bu paketin çıkmaması için elimizden geldiğince direnç göstereceğiz. Buradan bir kez daha çağrı yapıyoruz. Türkiye'yi karanlığa sürükleyecek bu paket derhal geri çekilmelidir. Hükümet barış sürecine yönelmeli bunun gereklerini yerine getirmelidir. AKP Grupbaşkanvekili hakkında partisi tarafından işlem başlatılmalı, AKP vekilleri başta biz kadın vekiller başta olmak üzere derhal özür dilemelidir.

Dün akşam yaşanan durumdan sonra darp edilen ve kafasından yara alan milletvekilimiz Ertuğrul Kürkçü yaşadıklarını sizlerle paylaşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber