Emniyet Genel Müdürlüğü 2005'e kadar personelinin tamamını bilgisayara kavuşturacak.

Haber Giriş : 18 Şubat 2004 07:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Genel Müdürlüğü 2005'e kadar personelinin tamamını bilgisayara kavuşturacak.

Bu amaçla Polis Bakım Yardım Sandığı (Polsan), Poltek Teknoloji ve Yazılım AŞ ve İnfronic'le birlikte ortak bir kampanya başlattı. Özellikle polis ailelerini ve çocuklarını bilgisayarla tanıştırmayı amaçlayan Emniyet Genel Müdürlüğü, uzaktan eğitim projesinin temellerini de atmayı hedefliyor.

Sadece polis mensuplarına yönelik olan kampanyanın tanıtımı amacıyla Hyatt Otel'de bir basın toplantısı düzenlendi. Poltek Teknoloji ve Yazılım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çankaya, bilgi teknolojilerini teşkilatta görevli 170 bin polisin ayağına götürmek istediklerini belirterek, ?Her noktada çalışan meslektaşlarımız ve aile bireyleri ile doğru bir işbirliğine girdik.? dedi. Her polisin evine bir bilgisayar sokmayı planladıklarını kaydeden Çankaya, özellikle doğuda görevli polislerin çocukları için uzaktan eğitim projesini hayata geçireceklerini açıkladı. Çankaya, ?Şark hizmeti yapan polislerin çocukları için uzaktan eğitim imkanı hazırlıyoruz. Bu sayede arkadaşlarımız, çocuğunun eğitimi için endişelenmeyecek.? diye konuştu.

Polsan Başkanı Özkan Elgin ise teşkilatı en zeki öğrencilerin okuduğu bir kurum haline getirmeyi planladıklarını belirterek, kampanyanın hedefine ulaşması ile birlikte polis ailelerinin en üst teknolojiyle tanışacağını kaydetti.

zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber