Polisin alkollü okul müdürüyle imtihanı! / Video

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Ç.'nin 2.85 promil alkollü olduğu belirlenirken, gelen trafik ekiplerine de zor anlat yaşattı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Şubat 2015 16:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisin alkollü okul müdürüyle imtihanı! / Video

TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde İlkokul Müdürü Ş.Ç., kullandığı otomobilin sağ ön lastiğinin patlaması sonucu toprak yığınına çarparak yol dışına savruldu. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Ç.'nin 2.85 promil alkollü olduğu belirlenirken, gelen trafik ekiplerine de zor anlat yaşattı.

Kaza, dün gece Hacıevhat Mahallesi Bahçekent mevkisinde meydana geldi. Kozyörük İlk Okulu Müdürü 32 yaşındaki Ş.Ç, alkol aldıktan sonra otomobilin direksiyonuna geçti. Çevre yolu mevkiinden ilerlerken, otomobilin sağ ön lastiğinin patlaması sonucu toprak yığınına çarparak yol dışına savruldu.

Kaza nedeniyle otomobilde hasar meydana gelirken, sürücü Ş.Ç. kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen polis ekibinin ruhsatı ve ehliyetini istediği Ç., direnerek vermek istemedi. Polisin alkol muayenesine de karşı çıkan Ç., ekiplere zor anlar yaşattı.

video

Zorluk çıkardığı gerekçesiyle polis ekiplerince kelepçelenen Ş.Ç, sağlık ve alkol muayenesi için Malkara Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada alkol muayenesine tepki gösteren Ç.'nin 2.85 promil alkollü olduğu belirlendi ve ehliyetine el konuldu.

Karakolda kendisine başka bir aracın çarptığını öne süren Ş.Ç, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber