Astsubay, sivil memur ve polis üçgeninde öldüren aşk...

Haber Giriş : 29 Temmuz 2006 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çılgın koca, ayrılmak isteyen eşini öldürüp intihar etti. Genç kadına aşık olan polis memuru da 3 ay sonrada üzüntüden canına kıydı...

Muğla'nın Ortaca ilçesinde düzenlenen güzellik yarışmasında üçüncü olan ve Muğla İl Jandarma Komutanlığı'nda sivil memur olarak görev yapan 25 yaşındaki Özge, yarışmayı izleyen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Kenan Acar'la tanıştı... Birbirlerine aşık olan iki genç, 8 Mart 2005'te nişanlandı, kısa süre sonra da evlendi. Mutlu başlayan evliliklerinin 15'inci gününde Astsubay Acar, eşi Özge Acar'a aşırı kıskançlık nedeniyle şiddet uygulamaya başladı. Çift arasında kıskançlık yüzünden çıkan tartışmalarda Acar iddiaya göre eşine sık sık dayak attı.

Evi terk etti

Vücudundaki dayak izlerini gizlemeye çalışan Özge Acar, çevresine mutluluk yalanları söylerken, evliliğini kurtarmak için de eşiyle birlikte İzmir'e tayinlerini istedi. Geçen eylül ayında Bornova İlçesi'ndeki İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ikmal Karargahı'na tayinleri çıkan çiftin geçimsizliği, burada da sürdü. Eşinin kıskançlık krizleri sonundaki dayağına daha fazla dayanamayan Özge Acar, evi terk etti ve Karşıyaka 3'üncü Aile Mahkemesi'ne 15 bin YTL'lik takılarının paylaşımı, Bayraklı Adliyesi'nde de boşanma davası açtı.

Karakola sığındı

Boşanma davasında eşinin dayak iddialarına karşı çıkıp, vücudundaki diş izlerinin sevişme izleri olduğunu iddia eden Astsubay Acar, geçen şubat ayında konuşmak için Pasaport İskelesi'ne çağırdığı eşini onlarca kişinin gözleri önünde tekme tokat dövdü. Özge Acar, kaçarak yakındaki Kantar Karakolu'na sığındı.

Polis memuru Bülent Kutlu'nun hayatım değiştiren gelişme işte tam sırada yaşandı. Yüzü kanlar içindeki Özge'yi gören Kutlu, önce genç kadını sakinleştirdi, sonra da hastaneye götürüp tedavi ettirdi. O günden sonra iki genç arasında bir yakınlaşma başladı... kısa sürede birbirlerine büyük bir aşkla bağlanan Özge Acar'la Bülent Kutlu, kurdukları evlilik hayallerini gerçekleştirmek için genç kadının boşanma davasının sonuçlanmasını beklemeye başladı.

Sen de öleceksin

Bülent Kutlu'ya olan aşkı sayesinde yüzü gülmeye başlayan Özge Acar'ın mutluluğu, ayrı yaşadığı eşinin gözünden kaçmadı. Geçtiğimiz 26 nisan günü Özge Acar'ın çalışma odasına giden Kenan Acar, görüşme isteğinin geri çevrilmesi üzerine deliye döndü. Beylik tabancasını çıkartıp, "Ben ölüyorsam sen de öleceksin" diye bağırarak eşini kurşun yağmuruna tuttu. Özge Acar 8 kurşunla yaşamını yitirirken çılgın astsubay bir el de kendi başına ateş edip canına kıydı.

Ve acı son

Özge Acar'ın ölümü, ailesi kadar kendisine büyük bir tutkuyla bağlanan polis Bülent Kutlu'yu acıya boğdu.. O günden sonra bunalıma giren Kutlu, Kantar Karakolu'ndaki anılarına dayanamadığını söyleyerek tayinini istedi. Üstleri Kutlu'ya anlayış gösterdi ve Kutlu'nun tayini Balçova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne çıktı. Yeni görev yerinde de huzuru bulamayan Kutlu, geçen pazartesi, her hafta yaptığı gibi yine Özge Acar'ın toprağa verildiği Muğla'nın Ortaca llçesi'ne gitti. İzine ayrılmadan önce birlikte görev yaptığı arkadaşlarıyla tek tek vedalaşan, yaşattıklarından dolayı özür dileyip tek suçunun sevmek olduğunu söyleyen Kutlu, biricik aşkının mezarını ziyaret etti. Görgü tanıklarının ifadesine göre gün boyunca Özge Acar'ın mezarının başında oturup gözyaşı döken Kutlu, daha otele dönüp odasında canına kıydı.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber