7 ilde elektrik kesintisi

Adana'nın Sarıçam ve Yumurtalık ilçelerinde çarşamba günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mart 2015 11:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
7 ilde elektrik kesintisi

ADANA Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 11 Mart Çarşamba günü, Sarıçam ilçesi Çiçekli, Aflak, Ayvalı, Çaylı ve Kılbaş köylerine 09:00-15:00 saatleri arasında bakım çalışması, Yumurtalık ilçesi ve Demirtaş, Narlıören, Gölovası, Sugözü, Hamzalı, Zeytinbelli, Asmalı, Yeşilköy, Kuzupınarı, Hacı Müminler, Forlar, Zeynepli, Tahiriye, Küçük Yumurtalık, Kaldırım, Deveciuşağı, Ayvalık, Haylazlı, Karahüseyinler, Kesmeburun, Yahşiler, Kırmızıdam, Sarımazı, Kurtkulağı, Kurtpınar, İncirli, Karayılan, Karatepe, Selimiye, Hamidiye, Dutlupınar, Dokuztekne ve Çığralı mahalleleri ile Botaş Bil ve Toros Gübre'ye 06:00-08:00 saatleri arasında TEİAŞ çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

MERSİN - Mersin'in Tarsus ilçesinde çarşamba günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 11 Mart Çarşamba günü, Tarsus ilçesi Taşkuyu Mahallesi 09:30-16:30 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle enerji alamayacak.

HATAY - Hatay'ın Kırıkhan, Kumlu, Arsuz ve İskenderun ilçelerinde çarşamba günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 11 Mart Çarşamba günü, Kırıkhan ilçesi Yalangoz, Demirkonak, İncirli ve Perişan köylerine 09:00-15:00 saatleri arasında; Kumlu ilçesi Gökçeoğlu Mahallesi'ne 09:00-14:00 saatleri arasında; Fevzi Çakmak Mahallesi'ne 09:00-17:00 saatleri arasında bakım çalışması, Arsuz ilçesi Karaağaç Konarlı Mahallesi Yelken Caddesi'ne 09:00-16:00 saatleri arasında; İskenderun ilçesi Meydan Mahallesi Şehit Jandarma Er Veysel Aktı Caddesi, 501, 502, 504, 506, 512 ve 516. sokaklara 09:00-15:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

OSMANİYE - Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde çarşamba günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 11 Mart Çarşamba günü Düziçi ilçesi Aydınlar Köyü Demirciler Mahallesi'ne 09:00-14:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

ANKARA - Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., 11 Mart 2015 tarihinde Ankara ve Zonguldak'ta bazı yerlere elektrik verilemeyeceğini açıkladı.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamada, Planlı Elektrik Kesintisi Programı kapsamında enerji verilemeyecek yerler şöyle açıklandı:

"Ankara'nın Çankaya İlçesine 08:30 -15:00 saatleri arasında 3. Şahıs çalışması nedeniyle İleri Mahallesi Dede Efendi sokak/sokaklarına enerji verilemeyecektir.

Ankara'nın Mamak İlçesine 09:00 - 17:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle Demirlibahçe Mahallesi sokaklarına enerji verilemeyecektir.

Ankara İli Sincan İlçesine 09:00 - 14:00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle Gazi Osman Paşa Mahallesi sokak ve sokaklarına enerji verilemeyecektir.

ZONGULDAK Ereğli İlçesine 07:00 - 17:00 saatleri arasında TEİAŞ çalışması nedeniyle Bayat köyü Tingiller Mahallesi Terzi köyü- Üçköy Köyü- Merkez Mahallesi- Karayolları Özel Tr ve TurkcellVadafone verici istasyonları sokak ve sokaklarına enerji verilemeyecektir."

ŞANLIURFA - Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nin (TEİAŞ), Şanlıurfa-2 trafo merkezinde yapacağı hücre donatma çalışmaları nedeniyle Pazar günü 8 saatlik elektrik kesintisi yapacağını duyurdu. Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü de bu durumu fırsata çevirerek, bakım ve onarım çalışmalarını da Pazar günü yaptı. Böylece, Dicle EDAŞ'ın çalışmaları için yeniden kesinti uygulanmayacak.

TEİAŞ, kentin önemli bir kısmına enerji sağlayan Şanlıurfa-2 Trafo Merkezi'nde yapılacak olan çalışma nedeniyle pazar günü saat 06.00 ila 14.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu. Kesinti ile birlikte Sırrın, İmambakır, Ulubatlı, Eyyübkent, Eyyübnebi, Eyyübiye, Eyyüb Peygamber, Onikiler, Tepe, Yakubiye, Selçuklu, Osmanlı, Hekimdede, Topdağı, Bahçelievler, Yenişehir, Ertuğrulgazi, Veysel Karani, Yeşildirek, Osmangazi, Şair Nabi, Bamyasuyu, Sırrın Karşıyaka, Paşabağı, Yenice, Sancaktar ve Köylükent mahalleleri ile eski sanayi çevresi, oduncular pazarı, Mardin yolu jandarma komutanlığı mevii, eski zirai aletler bölgesi, üniversite lojmanları, Şefkat Petrol civarı, Bahçelievler Atatürk Bulvarı, eski stat civarı, El Ruha oteli civarı ve belediye su arıtma tesisine elektrik verilmeyecek. TEİAŞ tarafından uygulanacak ve 8 saat sürecek olan elektrik kesintilerini fırsat bilen Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü de bazı noktalarda yapılması planlanan bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdi.

YENİDEN KESİNTİ UYGULANMAYACAK

Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl İşletme Müdürü Yusuf Kara, normal şartlarda yapacakları kablo çıkışlarındaki aşırı ısınmasının giderilmesi, kablo taşıma sehpalarının yapılması çalışmaları için elektrik kesintisi uygulamaları gerektiğini ifade ederek, "TEİAŞ'ın kendi çalışmaları için yapacağı elektrik kesintisi, bizim için fırsat oldu. Bunu değerlendirip kendi çalışmalarımızı da bu sürede tamamlayacağız. Böylece kentte yeniden kesinti yapılmasına gerek kalmayacak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber