Vekille tartışıp Merkez'e alınan müdürle ilgili Vali'den açıklama

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2006 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu'daki olaylı fındık mitinginin ardından açığa alınan Emniyet Müdür Vekili Rıdvan Güler'in Polis Başmüfettişi olarak görevine devam edeceği bildirildi.

Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl yaptığı yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığının emriyle açığa alınan Rıdvan Güler'in eski görevine devam edeceğini belirtti.

Güler'in Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Teftiş Kurulu Başkanlığı kadrosunda Polis Başmüfettişi olarak görevliyken 22 Haziran 2005 tarihli Bakanlık oluru ile Ordu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandığını hatırlatan Gözlüğöl, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bu görevi vekaleten yürütmesi uygun görülen 1. Sınıf Emniyet Müdürü Rıdvan Güler'in, geçici görevinin kaldırılarak asli kadrosu olan Polis Teftiş Kurulu Başkanlığı emrinde Polis Başmüfettişi olarak görevine devamı İçişleri Bakanlığı'nın 31 Temmuz 2006 tarihli oluru ile uygun görülmüştür." Bu arada Emniyet Müdür Vekili Rıdvan Güler'in görevden alınmasını protesto etmek için bir grup vatandaş AK Parti il binası önünde toplandı. Çevrede güvenlik önlemleri alan polis, gösteri yapılmasını engelledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber