Sembol evden lojman villaya!

Haber Giriş : 04 Ağustos 2006 09:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, göreve gelişinin dördüncü ayında lojmana taşınma kararı verdi. Piyasalarda yaşanan dalgalanmalar nedeniyle zor bir dönem geçiren ve yoğun iş yükünden dolayı başkanlık konutuna taşınmaya fırsat bulamayan Yılmaz, Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki mütevazı evini önümüzdeki günlerde boşaltacak. Merkez Bankası'nın Oran semtindeki iki katlı konutuna taşınacak olan Yılmaz için konut tadilattan geçirildi.

TADİLAT YAPTIRDI

Yılmaz'ın Merkez Bankası başkanlığına atanmasının ardından, eski başkan Süreyya Serdengeçti, Oran'daki iki katlı konutu boşaltarak, Bahçelievler semtindeki kendi evine taşınmıştı. Piyasalarda yaşanan dalgalanmanın sona ermesiyle birlikte, Yılmaz ailesi, başkanlık konutuna taşınmak için hazırlıklara başladı. Eşi Duriye Hanım ile birlikte lojmana giden Durmuş Yılmaz, konutun eksiklerinin giderilerek, boya ve badanasının yenilenmesi için talimat verdi. Yılmaz ailesi, bu ay sonuna kadar lojmana taşınmış olacak.

DURMUŞ BEY N'OLACAK BU DOLARIN HALİ

Durmuş Yılmaz, Yenimahalle'de Merkez Bankası Başkanı olduktan sonra da oturmaya devam edince, komşularının ?ilginç' sorularına muhatap oldu. Mütevazılığıyla tanınan Yılmaz'a, piyasalarda dalgalanmanın yaşandığı dönemde komşuları döviz kurları ile ilgili sorular yöneltti.

YILMAZLAR'IN EVİNİ AKŞAM BULMUŞTU

Yılmaz ailesi, halen Ankara'nın Yenimahalle semtinde 30-40 yıllık iki katlı müstakil evlerinde oturuyor. AKŞAM, Durmuş Yılmaz, Merkez Bankası başkanlığına atandıktan sonra, bu evi bulmuş, Ankara Kulis yazarı Deniz Güçer, Duriye Yılmaz'ı kapı önünde yakalamıştı. Kapıda dizili ayakkabılar, tartışma konusu olmuştu.

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber