Gümrük'te 'rotasyon' sıkıntısı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Ağustos 2006 01:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gümrük Müsteşarlığının bu tayin dönemi yaptığı atamalar özellikle (rotasyona) atamaya tabi olmayan personele reva gördüğü adaletsiz ve hukuk dışı uygulamalarına dava açmaksızın bir dur diyen olmayacakmı?

Sırf emekliliği dolanları emekliliğe zorlamak için rotasyona tabi olmadığı halde İzmir'deki memuru Ağrıya gönderebilmektedir. Bu yanlızca onlarca örnekten birisidir.

Ya da benim gibi hiçbir disiplin cezası almadığı halde hakkını aradı diye daha Ankara'ya geleli 4 yıl olmuşken, iyi kötü bir aile düzeni kurmuşken talebim olmadığı halde Ankara'dan bin km.uzağa göndermenin ne anlamı olabilir! Buna yanlızca sürgün derler.

Bu tayin döneminde buna benzer yaklaşık 50-60 kişinin maduriyeti söz konusu... Bu kişilerin (ben dahil) en az yarısı dava açacak ve tümüne yakını davayı kazanacak dolayısıyla hem giderken hem gelirken harcırah alacak,böylelikle birileri hazineyi bilerek yada bilmeyerek zarara uğratmış olacak.

Sayın Başbakanımızın söylediği gibi "FAKİR FUKARANIN GARİP GURABANIN" hakkı istemedende olsa amirlerimiz vasıtasıyla bizim cebimize inmiş olacak.

Tabiki bu durum hangi vatanperverin umurunda olur mu, bilemiyorum.
İnşaallah bu yazımı yetkili birileride okurda bu konuları yasal bir zemine oturtma girişiminde bulunurlar.
Saygılarımla.

Haberi yazan: dobradobraS

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber