Çalık: Bildiğimiz yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: "Bir kez daha tüm dünyaya, 'siz ne isterseniz isteyin Türkiye'nin üzerinde hangi oyunları oynarsanız oynayın biz istikrarımızdan asla taviz vermeyeceğiz ve bildiğimiz yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz' diyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ben inanıyorum ki bu cevabı 7 Haziran'da bütün dünyaya, dış mihraklara da iç mihraklara da gerekli cevabı verecektir"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Nisan 2015 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çalık: Bildiğimiz yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bir kez daha tüm dünyaya, 'siz ne isterseniz isteyin Türkiye'nin üzerinde hangi oyunları oynarsanız oynayın biz istikrarımızdan asla taviz vermeyeceğiz ve bildiğimiz yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz' diyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ben inanıyorum ki bu cevabı 7 Haziran'da bütün dünyaya , dış mihraklara da iç mihraklara da gerekli cevabı verecektir" dedi.

"9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı"nı gezen Çalık, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Malatya'da açılan fuarın Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da açılan en önemli fuar olduğunu, fuarın artık yerelden çıkıp bölgeye hatta Türkiye'ye hitap etmeye başladığını söyledi.

İstanbul Adliyesindeki terör saldırısı sonucunda şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz'a saldırıyı yapanları ve bunları meşru gösterenleri şiddetle kınadığını belirten Çalık, "Bu sıkılan kurşun devlete sıkılan kurşundur. Bu sıkılan kurşun millete, milletin iradesine, milletin adaletine sıkılan kurşundur. Dolayısıyla bunu meşru göstermek hiç kimseye ama hiç kimseye ne de siyasi partilere asla yakışmaz" diye konuştu.

Çalık, yapılan terör saldırısını şiddetle kınadıklarını kaydederek, "Savcımızın alnına dayanan silah milletimizin alnına dayanmıştır. Bu vesileyle de daha sonrasında yapılan cenaze törenine Başbakanımız, bakanlarımız, bütün yetkililerimiz 11. Cumhurbaşkanımız katılmış ve 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan taziye ziyaretlerine evine gitmiştir. Ama ne üzüntü vericidir ki normalde orada millete sıkılan, milletin alnına sıkılan kurşunu muhalefet partileri görmemiş ve cenaze törenine katılmamıştır. Birincisi bütün milletin görmesi gereken bu. Millete sıkılan kurşuna muhalefet partilerinin bizar kalması maalesef üzüntü vericidir. Bunu milletimiz kendi nezdinde değerlendirecektir" şeklinde konuştu.

Çalık, Türkiye'nin AK Parti iktidarı döneminde siyasi ve ekonomik istikrarı yakaladığını buna karşın her seçim öncesi Türkiye'yi kaos ortamına sürüklemek isteyenlerin olduğunu söyledi.

Her seçimde olduğu gibi bu seçim öncesinde de ülkeyi karıştırmak isteyenlerin olduğunu vurgulayan Çalık, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bunu dış mihraklar iç mihraklarla birlikte el ele vererek yapmaya gayret ediyorlar ama milletimizin sağduyusu ben inanıyorum ki bir kez daha 7 Haziran seçimlerinde siyasi istikrarı sağlamaya dönük olacak. Bir kez daha tüm dünyaya, 'siz ne isterseniz isteyin Türkiye'nin üzerinde hangi oyunları oynarsanız oynayın biz istikrarımızdan asla taviz vermeyeceğiz ve bildiğimiz yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz' diyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ben inanıyorum ki bu cevabı 7 Haziran'da bütün dünyaya, dış mihraklara da iç mihraklara da gerekli cevabı verecektir."

Çalık, fuarda kayısı dönerini keserek vatandaşlara ikram etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber