Bakan Eroğlu: Hesapları ters yüz olacaktır

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Türkiye'nin önünü kesmek için gece gündüz çalışanlar var. Her türlü hile ve desiseye müracaat edenler var" "Ama onların bir hesabı varsa Cenab-ı Allah'ın da bir hesabı var. İnşallah onların hesapları ters yüz olacaktır"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Nisan 2015 22:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Eroğlu: Hesapları ters yüz olacaktır

Eroğlu, Ataşehir Örnek Mahallesi'ndeki AK Parti İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış töreninde, partililer ve parti teşkilatıyla gurur duyduğunu ifade ederek, "Çünkü İstanbul her seçimde AK Parti'nin yüzünü ak etti. Hepinize gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haziran ayında yapılacak seçimlerin çok önemli bir dönüm noktası olacağını vurgulayan Eroğlu, şunları söyledi:

"Allah'ın izniyle her seçimde zafer yazdığınız gibi, destan yazdığınız gibi bu seçimde de destan yazmaya hazır mıyız? Çünkü Türkiye'nin önünü kesmek için gece gündüz çalışanlar var. Her türlü hile ve desiseye müracaat edenler var. Ama onların bir hesabı varsa Cenab-ı Allah'ın da bir hesabı var. İnşallah onların hesapları ters yüz olacaktır. Ben buna yürekten inanıyorum. Çünkü ülkemizin, milletimizin ve devletimizin yıldızı parlak. Zira bizim büyük hedeflerimiz var."

Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine büyük bir hedef gösterdiğini, 2023 yılında Türkiye'yi dünyadaki 10 büyük ülke arasına taşımak istediklerini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, belediye başkanı olmadan önce İstanbul'un adeta büyük bir köy olduğunu söyleyen Eroğlu, şu anda dünyanın en büyük, en güvenilir şehri haline geldiğini ifade etti.

"Hep birlikte büyük hedeflere doğru koşacağız"

İnsan hafızasının unutkan olabildiğini dile getiren Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sizler tabii yüzde 70 enflasyonu unuttunuz. Devletin 9 ay vadeli borçlanma faizinin yüzde 63 olduğunu unuttunuz. Toplanan vergilerin yüzde 86'sının faiz lobisine gittiğini unuttunuz. Paranın yanındaki 6 sıfırı, IMF'ye olan 23,5 milyar dolar borcu unuttunuz. Ama bunları unutturmayacağız çünkü yeni bir Türkiye var. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde yeni bir Türkiye var. Hep birlikte büyük hedeflere doğru koşacağız."

Veysel Eroğlu, İstanbul'un da bu yarışta öncü olacağına yürekten inandığını vurgulayarak, "Ben de buranın hizmetkarı olarak her zaman sizlerin yanında olacağım. Birlikte inşallah gece gündüz çalışacağız. Ak Parti'yi inşallah 400 milletvekiliyle tekrar lider bir parti yacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Eroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya ve İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, kurdeleyi keserek seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber