Binbaşı göz göre göre öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2006 05:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Jandarma Kıdemli Binbaşı Raif Saygın, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Binbaşı Saygın'ın cenazesi, Aydın'da toprağa verildi. Tunceli İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü olarak görev yaparken bir süre önce

geçirdiği yüz felci nedeniyle Aydın'a dinlenmesi için gönderilen Saygın, 3 gün önce de zatürree hastalığına yakalandı.

Saygın, Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürerken Genelkurmay Başkanlığı tarafından tahsis edilen ambulans helikopterle dün İzmir'e götürülürken, yolda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Aydın Bey Camii'nde kılınan cenaze namazına, Saygın'ın yakınları,

Aydın Vali Vekili Kenan Örten, Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faik Canbolat, Aydın Belediye Başkanvekili Halis Günday ile çok sayıda asker katıldı.

Saygın'ın cenazesi, kılınan namazın ardından, Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi. Evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtilen Saygın'ın, 30 Ağustos'ta yarbaylığa terfi edeceği öğrenildi.

Bu arada Saygın'ın yakınları, 3 gün önce zatürree hastalığına yakalanan binbaşının, daha sonra akut solunum yetersizliği üzerine Aydın Devlet Hastanesi'ne başvurduğunu, ancak hastanede ''birşeyin yok'' denilerek evine gönderildiğini savundular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber