Nöbet kulübesine silahla ateş açıldı

Bulanık'ta, Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığının nöbet kulübesine bir araçtan ateş açıldı, kulübenin kurşun geçirmez camla kaplı olması nedeniyle herhangi bir can kaybı olmadı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2015 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nöbet kulübesine silahla ateş açıldı

Genelkurmay Başkanlığınca, Muş'un Bulanık İlçesi Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığının nöbet kulübesine bir araçtan ateş açıldığı, olayda can kaybı olmadığı bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin internet sitesinde, önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgilere yer verildi.

Buna göre, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Muş'un Bulanık ilçesi Erentepe Jandarma Karakol Komutanlığının nöbet kulübesine bir araçtan ateş açıldı.

Söz konusu aracın kısa sürede Bulanık istikametinde gözden kaybolduğu, nöbet kulübesinin kurşun geçirmez camla kaplı olmasından dolayı personelde herhangi bir zayiat meydana gelmediği bildirildi.

Bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, Şırnak'ta, Kumçatı Jandarma Karakol Komutanlığına, silahsız ve teçhizatsız teslim oldu.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, alınan duyum üzerine Gaziantep'in Karkamış ilçesinde, Kıvırcık ve Karanfil Mahalleleri arasında icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında DAEŞ terör örgütü mensubu Suriye uyruklu üç terörist yakalandı.

Olaylarla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber