ÖSYM: Formları teslim sırasında sıkışıklık yaşanmıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2006 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) tercih formlarının teslim edilmesi sırasında herhangi bir sıkışıklık yaşanmadığını bildirdi.

ÖSYM yetkilileri, adayların tercih formunu, "başvuru merkezi" olarak görev yapan lise müdürlükleri, Açıköğretim Lisesi irtibat büroları, ÖSYM sınav merkezi yöneticilikleri ve ÖSYM bürolarına teslim etmeleri gerektiğini hatırlattı.

Bu işlem sırasında herhangi bir sıkışıklık yaşanmadığını belirten yetkililer, tercih formunu yatırma süresinin 11 Ağustos Cuma günü sona ereceğine dikkat çekti.

ÖSS "yerleştirme ücreti" yatırılması için yarın son gün olduğuna da işaret eden ÖSYM yetkilileri, "Yerleştirme ücretini yatırma süresinin uzatılması söz konusu değil. Ücreti yatırmayanlar hiçbir şekilde tercih yapamayacak" dedi.

Adayların tercih formu gönderme işlemlerine başlayabilmeleri için önce yerleştirme ücreti olarak belirlenen 10 YTL'yi T.C Ziraat Bankası Güvenevler Şubesi 6032070-5001, Vakıflar Bankası Ankara Şubesi 2004872, Halk Bankası Küçükesat Şubesi 44000002 numaralı hesaplara yatırmaları gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber