Polis memuru cinnet getirdi: 2 ölü

Haber Giriş : 10 Ağustos 2006 16:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis cinneti: 2 ölü

Turhan ARSLANOĞLU/İSTANBUL, (DHA)

KARTAL'da tartıştığı kız arkadaşı Nurcan Karaduman'ı öldürdü, kardeş Osman Karaduman'ı beylik tabancasıyla yaralayan polis memuru İsmail Tombul yaşamına son verdi.

Sevdiği kızı öldürdü, kardeşini yaraladı yaşamına son verdi

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Kartal Ankara Caddesi Özyuva İşhanı'nda meydana geldi. Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı'nın şoförlüğünü yapan polis memuru İsmail Tombul, kız arkadaşı Nurcan Karaduman ile Dursun Ali Unutkan'a ait mali müşavirlik bürosunda tartışmaya başladı. Tombul, tartışma sonunda beylik silahını çekerek Nurcan Karaduman ve kardeşi Osman Karaduman'a ateş etti. Tombul, silahı başına dayayarak yaşamına son verdi. Nurcan Karaduman ve İsmail Tombul olay yerinde ölürken karnına ve boynuna isabet eden kurşunlarla yaralanan Osman Karaduman Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Nurcan Karaduman'ın İsmail Tombul'un kız arkadaşı olduğu ve evlilik planları yaptığı ileri sürüldü. Nurcan Karaduman'ın daha önceden çalıştığı Dursun Ali Unutkan'a ait mali müşavirlik bürosuna arkadaşını ziyarete geldiği öğrenildi.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber