Valiyi ağırlayan muhtarı PKK infaz etti

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve Garnizon Komutanı Halil Soysal'ı evinde misafir ettikten sonra öldürülerek yol kenarına atılan Muhtar Turhan'ın, PKK tarafından infaz edildiğini söyleyen Korucular Federasyonu Genel Koordinatörü Altın, örgütün göz dağı vermeye çalıştığına vurgu yaptı.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 01 Mayıs 2015 07:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Valiyi ağırlayan muhtarı PKK infaz etti

Siirt Valisi ile beraberindekileri köydeki evinde ağırladıktan sonra aynı gece uzun namlulu silahla öldürülmüş olarak bulunan Bağgözü Köyü Muhtarı Mustafa Turhan'ın terör örgütü pkk tarafından katledildiği ihtimali giderek ağırlık kazanıyor. Korucular Federasyonu Genel Koordinatörü Ata Altın, "PKK'nın yaptığını düşünüyoruz" dedi.

Onlar yaptı

Muhtar Turhan'ın bölgedeki pkk'lı teröristlerce öldürüldüğü ihtimali güçleniyor. 7 çocuk babası 42 yaşındaki Mustafa Turhan'ın bir süredir bölgedeki pkk'lı teröristlerce takip edildiği yönünde bilgilere ulaşıldığına dikkat çeken Korucular Federasyonu Genel Koordinatörü Ata Altın, köylülerle yaptığı görüşme sonrasında STAR'a yaptığı açıklamada, "PKK'nın yaptığını düşünüyoruz" dedi. Altın, "Muhtarın dava ya da kişisel bir sorunu yok. Köye gelirken yolda arabasını durdurmuşlar ve arabadan indrip 100 metre kadar uzaklaştırıp öldürmüşler. Henüz üstlenen olmadı ama örgütün yaptığını düşünüyoruz" dedi.

Telefon görüşmeleri var

Muhtarın ailesine taziye ziyaretine giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Adayı Prof. Yasin Aktay, "Muhtarın yaptığı bazı telefon görüşmeleri var. Onun üzerinde duruluyor. Terör saldırısı olabilme ihtimalini yüksek görüyorlar. Başka ihtimaller de araştırılıyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber