İstanbul'da 24 il emniyet müdür yardımcısının görev dağılımı değişti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2006 17:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da 24 il emniyet müdür yardımcısının görev dağılımı yeniden düzenlendi. Yapılan düzenlemeye göre, 2. sınıf emniyet müdürü olan il emniyet müdür yardımcılarından Cengiz Pınarbaşı, Eğitim Şube Müdürlüğü, Rehberlik ve Danışma Büro Amirliği ile İl Emniyet Müdürlüğü Polikliniğinin yanı sıra Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğünden de sorumlu olacak.

Süleyman Ekici'nin sorumluluk alanı Deniz Limanı, Hassas Bölgeler Koruma ve Boğaziçi Köprü Koruma şube müdürlüklerinin yanı sıra Güngören ve Küçükçekmece ilçe emniyet müdürlükleri olarak belirlendi.

Hakan Aydın Türkeli, Terörle Mücadele ile Bomba İmha ve İnceleme Şube müdürlüklerinden, Ömer Yanık da EKKM, İnterpol-Europol-Sirene, Bilgi İşlem ve Muhabere Elektronik şube müdürlükleri ile Üsküdar ve Beykoz ilçe emniyet müdürlüklerinden sorumlu bulunacak. Yaşar Güngör Şahin'in sorumluluk alanı Koruma Şube Müdürlüğü ile Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, T. Fatih Bayar'ın Özel Güvenlik ve Genel Denetleme Disiplin şube müdürlükleri ile Eminönü ve Bayrampaşa ilçe emniyet müdürlükleri olarak düzenlendi.

Şükrü Pekgil Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Yüksel Yıkılmaz Sivil Savunma Büro Amirliği ile Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü, İbrahim Bıçakçı Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürlüğü ile Pendik ve Tuzla ilçe emniyet müdürlüklerinden sorumlu olacak. Havacılık Şube Müdürlüğü ile Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Yalçın Saydam, Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü ile Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Adnan Kurt, Pasaport ve Yabancılar Şube Müdürlükleri ile Kadıköy ve Ümraniye ilçe emniyet müdürlüklerinden Hulusi Çelik sorumlu bulunacak.

Yeni düzenlemeyle M. Ali Akkaplan'ın sorumluluk alanı Personel ve Hukuk İşleri ve Soruşturma şube müdürlükleri ile Maltepe ve Sultanbeyli ilçe emniyet müdürlükleri, Cengiz Koçak'ın ise İnşaat Emlak ve Ruhsat İşlemleri şube müdürlüklerinin yanında Avcılar ve Eyüp ilçe emniyet müdürlükleri olarak saptandı.

Hasan Adak, Sosyal Hizmetler ile Bütçe şube müdürlükleriyle beraber Adalar ve Kartal ilçe emniyet müdürlüklerinden, H. Ümit Yüksel de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden sorumlu olacak. Yücel Aktaş'ın yeni görev alanları, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ile Bağcılar ve Bahçelievler ilçe emniyet müdürlükleri, Ahmet Demir'in de Turizm, Ulaştırma, AR-GE ve Bakım Onarım şube müdürlükleri ile Şile ilçe emniyet müdürlüğü olarak belirlendi. Ali Kemal Hanlı, Bölge Trafik Denetleme, Trafik Tescil ve Basın Protokol ve Halkla İlişkiler şube müdürlükleri ile Beşiktaş ve Kağıthane ilçe emniyet müdürlüklerinden, Mustafa Aktaş da Güvenlik ile Radyo TV Foto Film şube müdürlükleri yanında Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçe emniyet müdürlüklerinden sorumlu olacak. Ogün Toprak'ın sorumluluk alanı Asayiş ve Çocuk şube müdürlükleri ile Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kadir Akbıyık'ın İkmal Şube Müdürlüğü ve Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ali Gedik'in Narkotik Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlükleri ile Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak tespit edildi.

Tahir Çelik müdüriyet emrinde görevlendirilirken, İstihbarat, Özel Harekat ve Evrak Arşiv şube müdürlükleri il emniyet müdürlüğüne bağlı olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber