'MHP çiftçinin tüm sorunlarını çözecek'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Hiç meraklanma çiftçi kardeşim, biraz daha sık dişini; 7 Haziran'da MHP iktidarı tüm sorunlarını çözecektir" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2015 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'MHP çiftçinin tüm sorunlarını çözecek'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Manisa'da düzenlediği mitingde halka hitap etti.

Bahçeli, "Davutoğlu, dün Adıyaman'da, 'biz milleti birleştirmeye yürürken, HDP zihniyeti bölmeye kalkıyor' demiştir. Manisalının feraseti yüksektir, her şeyi takip etmektedir. Davutoğlu, HDP'nin bölücülüğünü biliyorduysa 28 Şubat'ta Dolmabahçe Sarayı'nda sahnelenen rezil görüntülere nasıl izin vermiştir?" ifadelerini kullandı.

MHP lideri, "Bir sebeple AKP'ye oy vermiş vatandaşım, gel günaha ortak olma. Yıllardır 'umuttur' diye AKP'ye destek veren kardeşim, gel bu haram kervanına katılma. CHP'ye ve diğer partilere oy vermiş kardeşim, gel bu kez Türkiye'nin yanında dur" şeklinde konuştu.

"Türk milleti, Erdoğan başkan olsun diye oy vermedi" diyen Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Manisalı kardeşim Erdoğan siyaset yapsın, fitne ve gıybete batsın diye seçimini yapmadı. Erdoğan, madem siyasete bu kadar meraklıdır, madem cumhurbaşkanı olduğunu unutarak, siyasi irade adına konuşmayı kendisinde hak görmektedir, o zaman bulunduğu makamdan derhal istifa edecek, ahlakı sergileyebilmelidir."

Devlet Bahçeli, "Beştepe'nin başkanlık sisteminin faziletleri konusunda söylediklerinin tümü yalandır ve aldatmacadır. 'Türkiye prangalardan kurtulsun ve şaha kalksın, daha hızlı karar alınsın, daha süratli iş yapılsın" sözleri, gerçek ve sinsi amaçların üzerini örtmek için piyasaya sürülen yalanlardır" şeklinde konuştu.

Manisa'yı aynı zamanda bir tarım kenti olarak tanımlayan ve nisan ayında yaşanan don nedeniyle üzüm üreticisinin büyük zarar gördüğünü ifade eden Bahçeli, AK Parti iktidarı döneminde çiftçinin unutulduğunu savunarak, "Hiç meraklanma çiftçi kardeşim, biraz daha sık dişini; 7 Haziran'da MHP iktidarı tüm sorunlarını çözecektir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber