Rüşvet teklif eden yabancı tutuklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2006 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Iğdır'da Dilucu Gümrük Müdürlüğü'nde görevli polis memuruna tahditli yabancıların Türkiye'ye girişini sağlaması için rüşvet teklif eden bir kişi suçüstü yapılarak, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine konuldu.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Dilucu Gümrük Müdürlüğü'ne gelen Nahcıvan vatandaşı D.M, görevli polis memuru B.A.'ya tahditli 2 kişinin yurda yasak yoldan girmesine müsaade etmesi için 400 ABD Doları verdi. Polis memuru B.A. paralara el koyarken, kendisine rüşvet veren kişiyi de "görevli memura rüşvet vermek suçundan" gözaltına aldı. Nahcıvan vatandaşı D.M. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Aynı polis memurunun bir gün önce de Denizli Çivril Sulh Ceza Mahkemesi tarafından adam öldürme suçundan aranan yabancı uyruklu Z.A.'yı yurt dışına çıkmak isterken yakaladığı, Z.A.'nın da çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan Iğdır Valisi Halil Ulusoy, kendisine rüşvet teklif eden yabancı uyruklu şahsı suçüstü yakalayan polis memurunu 10 maaşla ödüllendirip, takdirname vereceğini açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber