Liseli Burcu 25 günden bu yana kayıp

Haber Giriş : 15 Ağustos 2006 19:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde ailesiyle birlikte kahvaltı yaptıktan sonra evden çıkan 16 yaşındaki Burcu Karakış'tan 25 gündür haber alınamıyor. Aile, kızlarının bulunması için polisten yardım istedi.

İhsaniye Mahallesi 51'inci Sokak'ta oturan Şehit Mehmet Günenç Lisesi 3'üncü sınıfına geçen Karakış, 25 gün önce annesi ve 2 kız kardeşi ile kahvaltı yaptıktan sonra dolaşmak için evden çıktı. Bandırma Adliyesi'nde hizmetli olarak çalışan 41 yaşındaki Bilal Karakış, akşam olmasına rağmen kızının dönmemesi üzerine, akrabaları ve arkadaşlarını aradı.

Tüm aramalara rağmen bulamadığı kızının başına bir şey gelmesinden endişe eden Karakış, durumu polise bildirdi. Liseli kız yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Kızının bu güne kadar eve 1 kez telefon açtığını belirten Bilal Karakış, ?Annesine ?Ben iyiyim' deyip, telefonu kapatmış. Bir daha hiç aramadı. Hiçbir sorunu yoktu. Evden kaçmasını gerektirecek olumsuzluk yaşamadı. Kızımın birileri tarafından kandırılıp kötü yola düşürülmesinden korkuyorum? dedi.

Kızının arama ihtimaline karşı 25 günden bir an olsun bile evden çıkmadığını belirten anne 38 yaşındaki Hüsniye Karakış ise, ?Kızım seni bizden çok hiç kimse sevemez. Ne olur evine dön? diyerek, gözyaşı döktü. 12 yaşındaki kızları Ece ve 6 yaşındaki Yaren'i yanından ayırmayan gözü yaşlı anne, kızının bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber