İller Bankasının önceliği, içme suyu projeleri...

İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, İller Bankası olarak içme suyu yatırımlarını, her türlü yatırımın önünde gördüklerini söyledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2015 17:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İller Bankasının önceliği, içme suyu projeleri...

Dedeoğlu, şehirdeki bir konakta Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından verilen yemekte, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İller Bankası Yönetim Kurulu üyesi Veysel Ekmen, Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ve diğer ilgililerle bir araya geldi.

Gümüşhane'nin her bölgesinde yapılan arıtma tesisi, kanalizasyon ve içme suyu projelerine İller Bankası'nın desteği olduğunu belirten Dedeoğlu, "Gümüşhane'de yapılacak tüm projelerde her zaman yanınızdayız. Belediyenin içme suyu projesi için de İller Bankası Bölge Müdürlüğümüz gerekli çalışmaları başlattı. Bu konuda gerekeni yapacağız" dedi.

Dedeoğlu, İller Bankası olarak içme suyu yatırımlarını, her türlü yatırımın önünde gördüklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu anlamda her türlü yardımı yapıyor ve öncelik veriyoruz. Vatandaşın evinde çeşmesinden temiz, sağlıklı ve düzenli şekilde suyu akmadıktan sonra orada vereceğiniz diğer hizmetlerin hiçbir kıymeti kalmıyor. Dolayısıyla her zaman önceliğimiz içme suyundadır. Gümüşhane'de de bu konuda ne yapmamız gerekiyorsa inceler, gereğini yapar ve projenin takipçisi oluruz. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah Gümüşhane'de daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz."

Üstün de İller Bankası'nın çok önemli bir kurum olduğunu dile getirerek, "Gümüşhane merkez içme suyu projemiz için İller Bankası'nın desteği bizim için çok önemli. Allah razı olsun ilimize her zaman gereken desteği verdiler. Bundan dolayı Dedeoğlu, diğer ilgililer ve çalışanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çimen ise yeni yapılacak 5 su deposu ve otomasyon projesi ihalesi sözleşmesinin dün Ankara'da imzalandığını anımsattı.

İller Bankası'nın, Bahçecik Barajı İçme Suyu Projesi'ne destek olarak Deveboynu'ndan getirilecek kaynak suyu ile diğer projelere destek verecek olmasının kendileri için müjde niteliği taşıdığını belirten Çimen, "Yalnızca Gümüşhane merkezine değil, diğer ilçelerimize yaptığınız desteklerden dolayı da sizlere Gümüşhane halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber