Ankara'da yol çalışmalarının hepsi bu ay tamamlanacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2006 10:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediyesi Trafik Daire Başkanı Ender Kaplan, Ankara genelinde yapımı devam eden yol ve köprü-kavşak çalışmalarının Eylül ayı içerisinde biteceğini söyledi.

Kaplan, Ankara'da devam eden yol ve kavşak çalışmalarının tamamlanmasıyla özellikle Eskişehir ve havaalanı yollarındaki trafik sorununun büyük ölçüde çözüleceğini ifade etti.

İskitler'deki Akköprü'nün tamamlanarak trafiğe açıldığını, Eskişehir yolundaki Hacettepe ve Bilkent köprülerinin yapımının tamamlandığını,ODTÜ, Söğütözü ve Balgat köprülerinde ise genişletilme çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Kaplan, Çağlayan Köprüsü dışındaki tüm çalışmaların 15 Eylül'e kadar tamamlanacağını, Çağlayan Köprüsündeki çalışmaların ise Eylül ayı sonuna kadar biteceğini belirtti.

Esenboğa Havaalanı yolundaki çalışmaların da hızla devam ettiğini anlatan Kaplan, bu yoldaki 7 alt-üst geçit ile 10 yaya üst geçidinin çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Kaplan, belediyenin ilgili birimleri ile taşeron firma çalışanlarının gece-gündüz vardiyalar halinde çalıştıklarını, Esenboğa yolundaki çalışmaların devam etmesine rağmen yolun trafiğe açık olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber