'Erdoğan asılacak' diyen Çulhaoğlu tahliye edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı asmakla tehdit edip hakaretlerini sıraladığı bir videoyu sosyal medyada paylaşan Gökçe Fırat Çulhaoğlu tahliye edildi. 18 gün tutuklu kalan Fırat, avukatlarının itirazı üzerine 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından serbest bırakıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Haziran 2015 22:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Erdoğan asılacak' diyen Çulhaoğlu tahliye edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sosyal medyada paylaştığı videoda asmakla ve kazığa oturtmakla tehdit eden Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türksolu Gazetesi başyazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 30 Mayıs'ta gözaltına alınan Fırat, 17 Aralık soruşturmasına takipsizlik kararı veren savcı Ekrem Aydıner tarafından tutuklanması istemiyle 10. Sulh Ceza'ya sevk etmişti. Sulh ceza hakimliği, Fırat'ı, cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla tutuklamıştı. Fırat'ın avukatları, tutuklama gerekçelerinin hukuksuz olduğunu belirterek tahliye talebinde bulunmuştu. 2.Sulh Ceza Hakimliği, yaptığı incelemede Fırat hakkında tahliye kararı verdi.

"AMA İPLE AMA..."

"Ne kadar çırpınsanız da kendinizi aklamaya da çalışsanız Tayyip Efendi eninde sonunda asılacaktır. Bakın elimizde Tayyip Bey'in sevdiği renkten yeşil renkte bir halatımız var. Ama Tayyip Bey için bu ip bile fazladır. Halkı referanduma çağıracağız. Tayyip Bey'i iple mi asalım yoksa kazığa mı oturtalım? Yüzde 50 ne derse onu yapacağız. Onun hakkettiği şey kazıktır. Türk Solu bundan geri adım atmayacak. Basın Özgürlüğünün bu ülkedeki ön şartı Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak. Ama iple ama kazıkla."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber