17 yaşındaki Batuhan yaşam savaşını kaybetti

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, ağaca çarptıktan sonra takla atan otomobilde yaralı olan Batuhan Ceylan hastanede 5 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Kazada daha önce bir kişi ölmüştü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2015 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
17 yaşındaki Batuhan yaşam savaşını kaybetti

Kaza, geçtiğimiz pazartesi günü saat 02.00 sıralarında Akçay Caddesi Sarnıç yol ayrımında meydana gelmişti. Konak yönünden Gaziemir yönüne giden Doğan Hoşnut (18) yönetimindeki 35 HBK 33 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarpmıştı. Çarpmanın şiddetiyle takla atmaya başlayan otomobil 50 metre sürüklendikten sonra bir araca çarparak durmuştu. Sağlık ekipleri, sürücü Hoşnut'u ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Batuhan Ceylan'ı (17) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kürşat Serdar Başer'i de Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırmıştı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Kürşat Serdar Başer yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmışti.

Öte yandan, hastanede tedavisi devam eden yaralılardan Batuhan Ceylan, 5 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Diğer yarlı Doğan Hoşnut'un tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber