TRT Genel Müdürlüğü için seçim süreci başlıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2006 21:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), TRT Genel Müdürlüğü için aday başvurularının yarından itibaren başlatılmasını kararlaştırdı.

RTÜK'ten yapılan açıklamaya göre, Üst Kurul'un bugünkü toplantısında, 3984 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayınları Hakkında Kanunun hükümleri gereğince boş bulunan TRT Genel Müdürlüğü için aday başvurularının, yarından itibaren başlatılmasına karar verildi.

Buna göre, 15 günlük başvuru süresi, 8 Eylül Cuma günü saat 18.00'de sona erecek. 2954 Sayılı TRT Kanunu'ndaki şartları taşıyan adaylar, belirtilen süre içerisinde gerekli belgelerle ?RTÜK Personel Dairesi Başkanlığı Bilkent Plaza B-2 Blok Bilkent/ANKARA? adresine süresi içinde posta ile veya şahsen başvuruda bulunabilecekler.

Eksik veya usulüne uygun olarak hazırlanmayan belgeyle yapılan müracaatlar ile postada meydana gelen gecikmelerde başvurular dikkate alınmayacak. Başvuru tarihi olarak, müracaat dilekçesi ve eklerinin, Üst Kurul evrakına giriş tarihi esas alınacak.

Adaylar, başvuru dilekçesi, özgeçmiş, nüfus cüzdanı örneği, noter tasdikli tahsil belgesi, adli sicil belgesi ile son 3 yıl içinde herhangi bir siyasi partiye üye veya herhangi bir siyasi partiden aday olmadıklarına dair yazılı beyanla birlikte başvuru yapacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber