Bahçeli: Saray'a gizli giden MHP'liyi arıyorum

CHP'li Deniz Baykal gibi MHP'li bir milletvekilinin de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bilgisi dışında görüştüğünü söyleyen Devlet Bahçeli, şimdi o ismi bulmaya çalışıyor

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 24 Haziran 2015 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bahçeli: Saray'a gizli giden MHP'liyi arıyorum

Nevin Bilgin

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la, CHP'den Deniz Baykal'ın görüştüğü gibi MHP'den de görüşme olduğunu, bundan kendisinin bilgisi olmadığını ve ismi araştırdığını söyledi. Bahçeli dün partisin başkanlık divanını topladı. Bahçeli, kendisinin talimatıyla diğer partilerle bir koalisyon görüşmesi için görevlendirme yapmadığını söyledi. Bahçeli, "Görüşenler varsa da, bundan bizim haberimiz yok. Biz daha yolun başında tavrımızı ortaya koyduk. Bu doğrultuda görevlendirme yapıldıktan sonra görüşmeleri yapacağız. Görüşme süreci çok şeffaf şekilde yürüyecek" dedi.

Bahçeli görüşmede, CHP milletvekili Deniz Baykal'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeyi hatırlatarak, Baykal'ın, "Benden önce de MHP'liler görüştü", dediğini, MHP'den bir görüşme olduğunu, bu kişinin kim olduğunu araştırdığını, kendisinin, kimin görüştüğüne ilişkin bir bilgisi olmadığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber