Otomobile çarpan motosikletli polis kazada yaralandı

AYDIN'da, doğalgaz çalışmaları yüzünden bir tarafı kapatılarak bir süredir ulaşımın tek şeritten çift yönlü olarak verilmeye başlandığı yolda, sürücüsünün 'U' dönüşü yapmak istediği otomobile çarpan motosikletli polis memuru, kazada yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Temmuz 2015 18:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otomobile çarpan motosikletli polis kazada yaralandı

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında, Adnan Menderes Bulvarı ile Kıbrıs Caddesi Kavşağı'nda meydana geldi. Doğalgaz çalışmaları nedeniyle Yenidörtyol yönüne ulaşıma kapatılan yol, geçen pazartesi gününden itibaren karşı kapatılan ve çift şeritten, çift yönlü verilen yolda 10 U 3092 plakalı otomobilini park eden öğretmen Emre Şen (29), bir süre sonra otomobiline binip U dönüşü yapmak istedi. Aynı şeritte motosikletiyle seyir halinde olan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Sezgin Bilen (42), Emre Şen'in U dönüşü yaptığını son anda fark etti ancak duramayarak, otomobile çarptı. Kazada hafif yaralanan polis memuru ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

VATANDAŞLAR ALINAN ÖNLEMİ YETERSİZ BULDU

Adnan Menderes Bulvarı'nda esnaflık yapan Durmuş Acar, Bulvarda doğalgaz çalışması başlandığından buyana her gün onlarca kazaların atlatıldığını söyledi. Aydın'ın en yoğun trafik akışı olan Adnan Menderes Bulvarı'nda önlem alınmasını isteyen Acar, "Pazartesi günü sabah bulvarı tek şeride düşürülüp, diğer şeritte doğalgaz çalışması başladı. Aşırı trafik yoğunluğu olan bulvarda, tek yönde çift şeritten trafik akışı sağlamak hangi mantığa aittir. Burada her gün onlarca kazalar atlatılıyor. Burada suçlu olan ne araç şoförleri nede yayalar. Bence tek suçlu yetkililer. Çünkü kapatılan şerit alternatif sokaklara yönlendirilmelidir. Yoksa burada daha büyük kazalar yaşanabilir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber