5 kişi doktoru dövüp hastanelik etti

Haber Giriş : 30 Ağustos 2006 18:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

OSMANİYE Devlet Hastanesi'nde görevli dahiliye uzmanı Dr. Turgay Güler, İl Sağlık Müdürlüğü binasındaki toplantının çıkışında 5 kişi tarafından dövülerek hastenelik edildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Denetim Kurulu üyesi Dr. Turgay Güler, müdürlük binasındaki kurul toplantısından çıktıktan sonra, 5 kişinin saldırısına uğradı. Tartaklanan Güler, toplantı odasına dönüp, kapıyı arkadan kilitledi. Ancak, saldırganlar, kapıyı da kırıp içeri girerek Dr Güler'i kurul odasında tekme- tokat dövdü. Sağlık Müdürlüğü görevlilerinin müdahalesi üzerine saldırganlar kaçarken, Dr. Güler, 112 Acil Servis ekibi tarafından önce Kurtuluş Sağlık Ocağı'na daha sonra da görev yaptığı Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Dr. Güler, tedavisi sonrası taburcu edildi. Dr. Güler, saldırganlar hakkında şikayetçi oldu.

Polis, saldırganların kimliklerini tespit edip, kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Kimlikleri açıklanmayan zanlıların, diyaliz merkezi açmak isteyen bir grup olduğu, Denetim Kurulu'ndaki Dr. Güler'in de buna onay vermediği için dövüldüğü iddia edildi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber