Memurlar.net sayesinde becayiş yaptım

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Ağustos 2006 13:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2004 yılında Adana Pozantı Devlet Hastanesinde göreve başladım.

Eşimin ve benim memleketimden dolayı hep (Aydın-Balıkesir) becayiş isteğim oldu. Memurlar.net'i uzun süredir takip ediyorum. Becayiş servisi açıldığında hemen üye oldum ve ilan verdim. Uzun süre bekledim. Bir türlü uygun üye bulamadım. Bunun en büyük nedeni, servisin bir çok memur tarafından bilinmemesiydi.

Ama neyse... 2'nci senenin sonunda bir arkadaş becayiş ilanım için bana ulaştı. Ben Ramazan dolasıyla mesajıan cevap vermemiştim. Ben cebimi de bırakmıştım. O arkadaş bir süre sonra bana cepten ulaştı. Bana Tekirdağ Şarköy'ü teklif etti. Ben Balıkesir'e yakınlığından dolayı kabul ettim.

Hemen, ilk iş olarak, karşılıklı olarak yer sicil ve isim belirterek bağlı olduğumuz İl Sağlık Müdürlüklerine dilekçe verdik. İşlemleri birebir takip ettik.

Sağlık Müdürlüklerinin bu konuda bilgi eksikliği var. Bizim dilekçelerimiz İl Sınav Kur'a komisyonunda değerlendirmeye alınıyor. Onaylanma süreci sancılı. Takip istiyor.İmzalanıp onaylandığında karşılıklı olarak sağlık müdürlüklerine gönderiliyor. Yani benimki Adana'dan Tekirdağ'a karşı tarafınki de Tekirdağ'dan Adana'ya gönderiliyor.

Bu arada, başvuru Kasım'da, işlemler aralıkta başlıyor. Benim komisyon onayı geç kaldı ama Tekirdağ çektiğim faks üzerine işlemleri yaptı, zaten daha sonra evrakların aslı ulaştı... Sonrasında bu evrağa istinaden ilişik kesme belgesi hazırlandı. Sağlık müdürü tarafından onaylandı. Bu evrakla hastaneden ilişik kesip Tekirdağ Sağlık Müdürlüğünde başlangıç yaptım. Başlangıç yaptığıma dair yazı da hastaneden sağlık müdürlüğüne gönderilmesi ile işlemler tamamlanmış oldu.

Tüm memurlar.net ailesine teşekkür borç biliyorum...

Haberi yazan: Mehmet Erkan

Becayiş servisi için tıklayınız: http://becayis.memurlar.net

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber