Başkent'te otobüs terminalinde dönüş yoğunluğu başladı

Bayram tatilinin 3'üncü gününde dönüşlerin başlamasıyla Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali (AŞTİ) giden yolcu peronunda yoğunluk yaşanmaya başlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2015 17:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkent'te otobüs terminalinde dönüş yoğunluğu başladı

4 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ardından dönüşe geçen vatandaşlar AŞTİ giden yolcu peronunda yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Tatil dönüşünü otobüsle yapan yolcular AŞTİ giden yolcu peronunda yoğunluk yaşatırken gelen yolcu peronunun ise boş olması dikkat çekti.

Ramazan Bayramı vesilesiyle girilen 4 günlük tatil ile birlikte Bayramın 3'üncü gününde Ankara'da tatil dönüşleri yoğun yaşanmazken AŞTİ giden yolcu peronu tıklım tıklım doldu. 4 günlük tatil ile birlikte Ankara'dan memleketlerine giden tatilcilerin Ankara'yı boşaltması sonucu Başkent trafiği rahat nefes alırken tatil dönüşü Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve İstanbul Yolu'nda Bayramın 4'üncü gününde yoğunluk yaşanmadı.

Bir otobüs firmasında şoför olarak çalışan Cavit Çitak(62), Ramazan Bayramının son gününde şehirlerarasında yolların kalabalık olduğunu, vatandaşların tatil dönüşlerinin başladığını söyledi. 4 günlük bayram süresince otobüs kazalarının yoğun yaşandığını da belirten Çitak, kazaların, otobüs şoförlerinin uykusuz kalmasından ve yorgun olmasından dolayı olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber