7, 9 ve 10 Şubat 2003 tarihlerinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar

Haber Giriş : 15 Nisan 2003 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
07.02.2002
Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı Genel Sekreterliğe Dr. Mustafa ATEŞ atandı.

Gümrük Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcılığına Rıza Tuna TURAGAY atandı.

Gümrük Müsteşarlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğüne Müsteşarlık Müşaviri Cihat ANCIN atandı.

Maliye Bakanlığı Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Erdoğan SÜLEYMANİYE atandı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına, Osman ESENGÜN atandı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı İller Bankası Genel Müdürlüğü Konya 6 ncı Bölge Müdürü Mehmet AĞMA başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı İller Bankası Genel Müdürlüğü Konya 6 ncı Bölge Müdürlüğüne Dr.Adem KILIÇARSLAN atandı.

Ulaştırma Bakanlığı Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı A.Murat KAYA başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Yüksel DURNA, Osman BAYRAK, Nurullah YÜCE, Alim TURAN, Muhammet AKSİN başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Bitlis İl Müdürlüğüne, Tahsin SEVİM atandı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Araştırma ve Geliştirme Genel Müdürü İdris ŞAHİN başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Araştırma ve Geliştirme Genel Müdürlüğüne Ziya KARABULUT atandı.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Adapazarı Şeker Fabrikası A.Ş. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp AYDENİZ başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Adapazarı Şeker Fabrikası A.Ş. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Başbakanlık Müşaviri H. Ahmet KURTOĞLU atandı.

Orman Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Salih SÖNMEZIŞIK, Mehmet SANDIKÇI, Arslan Tufan SANLI, Ahmet SARAÇOĞLU, Ali ONUR, Bahri KALINKÜTÜK başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Çevre Bakanlığı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına, Hava Tahminleri Dairesi Başkanlığı Mühendisi Adnan ÜNAL atandı.


9.02.2003
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Sivas XIX uncu Bölge Müdürü Cahit KOCA, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.


10.02.2003
Başbakanlık Müşavirliğine, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Kemal MUTLU atandı.

T.C. Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine, Gelirler Genel Müdürlüğü Gelirler Başkontrolörü Ahmet AYAZ atandı.

İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı M. Tuğrul MÜFTÜOĞLU başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığına Adapazarı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürü Ali KAYA atandı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Karayolları Genel Müdürü Turgay ÇİMEN atandı.

İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığına M. Şevki NALÇACIOĞLU atandı.

Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırması Genel Müdürü Mehmet Ali ALBAYRAK başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Elazığ İl Müdürlüğüne Rüştü EMİR atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent ÜLKÜ başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Bekir Sami GÜVEN atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Eti Holding A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Hakan İÇTEN başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Eti Holding A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Başmühendisi Adnan YILMAZ atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Eti Holding A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İbrahim BİLGEN başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Eti Holding A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına, aynı yer Teknik Uzmanı Recep AKGÜNDÜZ atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Eti Holding A.Ş.Genel Müdür Yardımcısı Mehmet KAYA başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Eti AlüminyumA.Ş. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim UZ başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik İletimA.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa OdelliAKÜZÜM başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdür Yardımcısı Can Sungu BAKİLER başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Madenİşleri Genel Müdür Yardımcısı Hilmi ÖZBEDEN, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ayşe İklil YENİARAS başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Kültür Bakanlığı Kilis İl Kültür Müdürü Ahmet DURNA'nın, Elazığ İl Kültür Müdürlüğüne, bu suretle boşalacak olan Kilis İl Kültür Müdürlüğüne de Mehmet Sıtkı BAYRAKTAR'ın atanmalarına dair 31.10.2002 tarih ve 2002/3356 sayılı karar iptal edildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber