5 yaşındaki Ecrin'den 38 gündür haber alınamıyor

Mardin'in Midyat ilçesinde bakkala gitmek için evden çıkan ve 38 gündür haber alınamayan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'un bulunması için çalışmalar devam ediyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2015 19:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
5 yaşındaki Ecrin'den 38 gündür haber alınamıyor

Valilikten yapılan açıklamada, ailesiyle ziyarete gittiği Harmanlı köyünde dedesinin evinden bakkala gitmek için çıkan ve bir daha haber alınamayan Tunç'un bulunması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Bazı basın yayın organlarında yer alan "Arama çalışmalarının durdurulduğuna dair" iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirilen açıklamada, "Kayıp kız çocuğumuzla ilgili sadece çevrede yapılan aramalar durdurulmuş olup diğer çalışmalarımız devam etmektedir" denildi.

Açıklamada, Tunç'un bir an önce bulunması amacıyla sürecin takip edildiği, gerekli çalışmaların hassasiyetle ve hız kesmeden devam ettiği ifade edildi.

Öte yandan, Tunç'un kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerine olay günü mahallede görüldüğü bildirilen bir otomobilin tespiti için MOBESE ve diğer güvenlik kameralarına ait kayıtların incelemesinin sürdüğü öğrenildi.

"Allah'tan umudumuzu kesmedik"

Ecrin Tunç'un dedesi Veysi Tunç, yaptığı açıklamada, torununun bulunması yönündeki umutlarını kaybetmediklerini söyledi.

Tunç'un Kızıltepe'de dilendirildiği ihbarını aldıklarını belirten Tunç, şöyle dedi:

"Kızıltepe ilçesinde cami, çarşı ve pazar yerlerinde onu bulabilmek için aramalarımızı sürdürüyoruz. Allah'tan umudumuzu kesmedik. İnşallah en kısa sürede bulacağız. Gelen her türlü ihbarı değerlendiriyoruz. Bu konuda vatandaşın bize yardımcı olmasını bekliyoruz."

14 Haziran'da Harmanlı Mahallesi'nde bakkala gitmek üzere evden ayrılan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan bir daha haber alınamadı.

Ankara'dan uzman bir ekibin de aralarında bulunduğu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli ve köy korucularından oluşan 200 kişilik ekip, askeri helikopterlerin desteğiyle bölgede arama çalışmalarına başlamış, ancak bir sonuç alınamamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber