'İmamın müdür yapıldığı' haberleri yalanlandı

Haber Giriş : 03 Eylül 2006 23:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sağlık-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Semih Durmuş, ''Sağlık Bakanlığı'nın çeşitli kademelerinde 14 yıl görev yapan ve imam olduğu iddia edilen Selahattin Çolak hakkında yazılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır'' dedi.

Semih Durmuş, yaptığı açıklamada, bir gazetenin dünkü sayısında yer alan ''İmamı müdür yaptılar'' başlıklı haberin ''tamamının yanlış ve yalan, yapılanın ise ahlaki saldırı olduğunu'' savundu.

Durmuş, şu görüşlere yer verdi:

''Elbette haber yapılacak, ama doğruları yazmak gerekir. Zonguldak İl Sağlık Müdür Yardımcısı olan Selahattin Çolak, görevini 15 aydır vekalaten, son 3 aydır da asaleten yürütmektedir. Haberde konu vurgulanırken, sanki arkadaşımız herhangi bir camide imamlık yaparken kolundan tutulup bu göreve getirilmiş gibi bir hava yaratılmıştır. 10 yıldır imamlık yaptığı asla doğru değildir. Sağlık Bakanlığı'nın çeşitli kademelerinde 14 yıl görev yapan ve imam olduğu iddia edilen Selahattin Çolak hakkında yazılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Vekaleten yürüttüğü görevi süresince müdürlüğün gelirini 200 bin YTL'den 1 milyon YTL'ye çıkararak çalışkanlığını kanıtlayan bu kişinin takdir edilmesi gerekirken, çirkin saldırının tercih edilmesini esefle kınıyor, takdiri halkımızın vicdanına sunuyoruz.''

Milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber