Anneye en acı hediye, şehidin klipli vedası

Haber Giriş : 05 Eylül 2006 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

VAN'ın Saray İlçesi'nde geçen cuma gün İran topraklarından açılan ateş sonucu askeri araçta şehit olan İzmirli Piyade Er 27 yaşındaki Deniz Yüzgeç'in şehit olmadan önce arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafları annesine hediye etmek üzere İzel'in çok sevdiği ?Anlayamazsın' şarkısıyla CD'de klip haline getirdiği ortaya çıktı.

Şehit askerin anne ve babasına 11 gün sonra izne geldiğinde vermeyi düşündüğü hediyeler, silah arkadaşlarınca cenaze namazında verildi. Şehit evlatlarının acısıyla yürekleri dağlanan anne Ayfer Yüzgeç ve baba İsmail Yüzgeç, hükümet üyelerinden gelen taziye mesajlarını iade etti.

Saray'daki Hudut Alayı Hudut Tabur Komutanlığı'nda askerliğini yapan Deniz Yüzgeç'in, devriye görevi yaptığı askeri araca, İran topraklarından terör örgütü üyeleri tarafından ateş açılmıştı. Saldırı sonucu şehit düşen Piyade Er Yüzgeç'in ailesi, acı haberle yasa boğuldu. Şehit Piyade Er Deniz Yüzgeç'in cenazesi dün öğle vakti kılınan namazın ardından Kadifekale Şehitliği'nde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

ANNEYE EN ACI HEDİYE Teröristlerin sınır ötesinden uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu başına isabet eden tek kurşunla hayatını kaybeden şehit Er Deniz Yüzgeç'in 12 gün sonra doğum gününü birlikte kutlamak için anne ve babasına hazırladığı hediyeler de acı birer hatıra olarak kaldı. Şehit Er Yüzgeç'in arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafları annesine hediye etmek üzere İzel'in çok sevdiği ?Anlayamazsın' şarkısıyla klip haline getirdikten hemen sonra devriye görevine çıktığı anlaşıldı. milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber