Polisin kredi kartı cinneti

Haber Giriş : 08 Eylül 2006 07:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstiklal Caddesi'nde kredi kartı borcu bulunan polisin intihar dehşeti yaşandı. Polisin silahından çıkan kurşunlarla iki kişi de yaralandı.

On gün önce Diyarbakır'dan İstanbul Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği'ne tayin olan polis memuru Metin Pişkin (37) dün saat 19.00 sıralarında bir meslektaşı ile Beyoğlu'na gezmeye çıktı. Pişkin, 50 bin YTL kredi kartı borcu olduğunu, bu yüzden psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek, Fransız Konsolosluğu önünde silahını kafasına dayadı. Arkadaşı engel olmak isterken Pişkin'in elindeki silah ateş aldı. Seken kurşun, 7 aylık torunu ve gelini ile yürüyen Halime Yorgun'un (48) baldırını sıyırıp, Abdullah Müjdeci'nin (18) koluna saplandı.

Pişkin arkadaşından kurtulmak için bir el havaya ateş açınca cadde bir anda boşaldı. Silah tehdidi ile arkadaşını yanından uzaklaştıran Pişkin, yüzlerce kişinin korku dolu bakışları arasında başına ateş etti. Pişkin, Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Halime Yorgun ve Abdullah Müjdeci ayakta tedavi edildi. Polisin borç yüzünden eşiyle arasının bozuk olduğu ve bir süredir yalnız yaşadığı ileri sürüldü.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber