Memur-Sen, Kamu Yönetimi Temel Kanun tasarısına karşı Ankara'da yapılacak eyleme katılmayacak.

Haber Giriş : 06 Mart 2004 07:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memur-Sen, Kamu Yönetimi Temel Kanun tasarısına karşı Ankara'da yapılacak eyleme katılmayacak.

Memur-Sen, Kamu Yönetimi Temel Kanun tasarısının geri çekilmesi amacıyla bugün Ankara'da yapılacak eyleme katılmayacağını açıkladı. Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfedarasyonu (DİSK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Türk Tabibleri Birliği (TTB), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Devlet Denetim Elemanları Derneği (DENETDE), Kamu Yönetimi Temel Kanunu tasarısının geri çekilmesi amacıyla bugün Ankara'da eyleme çıkacak.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Platformu Dönem Sözcüsü Ahmet Çetin, Kamu Yönetimi Temel Kanunu Tasarısının TBMM'den geri çekilmesi ile ilgili 6 Mart'ta yapılması düşünülen eylem kararının içinde Memur-Sen Konfederasyonu olmadığı ve bu eylem kararının Emek Platformu kararı olmadığına dikkat çekti.

Kamunun hantal yapıdan kurtarılması gerektiğini vurgulayan Çetin, bunu sağlayacak yasa değişikliğine destek vereceklerini söyledi. Çetin, kanun tasarısıyla ilgili teklif ve taleplerini hükümete ilettiklerini ve hükümetin bunu gözönünde bulunduracağına inandığını söyledi.

Yenişafak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber