Kayseri'nin makam bisikletli müdürü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2006 13:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Müzeler Müdürlüğüne kayıtlı iki bisikletten biri olan 38 AT 155 resmi plakalı bisiklet, kurumun yaklaşık 15 yıldır müdürlüğünü yapan Biçer tarafından makam aracı gibi kullanılıyor. Kurumun diğer bisikleti de evrak işleri için memurların hizmetinde.

Hamdi Biçer, 1991 yılında göreve başladığında bisikletlerin kurum emrinde bulunduğunu ve halen etkin olarak kullandıklarını belirtti. Araçları olmadığı için, bisikletlerin işlerini büyük ölçüde kolaylaştırdığını ifade eden Biçer, şunları söyledi:

?Göreve başladığımda Müzeler Müdürlüğüne ait iki araç vardı. Bu araçlar çeşitli görevlerde kullanılıyor, bisikletlerden de evrak taşıma işlerinde faydalanılıyordu. Ancak, bir yıl sonra araçlarımız alındı ve bugüne dek yeni araç tahsisi yapılmadı. Şehir merkezi dışındaki işlerimiz için bağlı bulunduğumuz Kültür ve Turizm Müdürlüğünden araç talep ediyoruz. Şehir merkezindeki işlerimiz için ise bisikletleri kullanıyoruz.?

Bisiklet ile göreve giderken, hem tasarruf sağladıklarını hem de spor yaptıklarını bildiren Biçer, ancak uzak yerlerdeki görevlere giderken zorlandıklarını anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber