Vekiller yazı böyle geçirdi

Haber Giriş : 10 Eylül 2006 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana Milletvekili Börü, Torosları köy köy dolaştı, seçmenlerle halı yıkadı. Yarbay bahçesinde domates yetiştirdi. İzol ise sıcakta köyleri gezerken 10 kilo zayıfladı...

MECLİS tatil olduktan sonra seçim bölgelerine giden milletvekilleri Ankara'ya renkli anılarla döndü. Lübnan'a asker gönderilmesine ilişkin tezkerenin görüşmeleri için Ankara'ya erken dönen milletvekillerinin büyük bölümü tatillerini seçim bölgelerinde geçirdi. AK Parti Adana Milletvekili Zeynep Tekin Börü, yaz boyunca yaptıklarını fotoğraflayarak albüm oluşturdu. Toroslar'ın köylerinde dolaşan, köy kahvelerinde vatandaşla dertleşen Börü, seçmenleriyle oturup halı bile yıkadı.

YARBAY'IN BİBERLERİ

AK Parti Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay ise Ankara'da hem tatilini geçirdi, hem de seçmenleriyle ilgilendi. Gölbaşı'ndaki evinin bahçesinde sebze ve meyvelerle ilgilenen Yarbay, zaman zaman da evinin önüne yaptırdığı kapalı havuza girerek stres attı ve serinledi.

İZOL 10 KİLO VERDİ

Yaz boyunca köy köy dolaşıp vatandaşla ilgilenen isimlerden birisi de AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol'du. İzol, ?Yaz boyunca Urfa'daydım. 50 derece sıcakta, ceketle nasıl dolaştığımı ben bilirim. 10 kilo vermişim' dedi.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber