Üniversite hastanelerinin sorunları mercek altında

YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç: - "Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile üniversite hastanelerinin durumu ve sorunlarıyla ilgili görüştük. Üniversite hastanelerinin sorunları ve bu sorunların çözümü hususlarında diğer kamu kuruluşları ile de görüşmelere devam edeceğiz"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2015 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversite hastanelerinin sorunları mercek altında

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile üniversite hastanelerinin durumu ve sorunlarıyla ilgili bir görüşme yaptıklarını belirterek, üniversite hastanelerinin sorunları ve bunların çözümü hususlarında diğer kamu kuruluşları ile de görüşmelere devam edeceklerini bildirdi.

Saraç, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'na dün gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ile üniversite hastanelerinin durumu ve sorunlarıyla ilgili bir görüşme yaptıklarını ifade eden Saraç, "Olumlu ortamda gerçekleşen görüşmemizde üniversite hastanelerinin sorunlarını çeşitli yönleriyle ele aldık. Bu görüşmelerin devamı hususunda mutabık kaldık. Üniversite hastanelerinin sorunları ve bu sorunların çözümü hususlarında diğer kamu kuruluşları ile de görüşmelere devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber