'Beştepenin adresini bilmeyenle vakit kaybedemem'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda muhtarlara seslendi. Davutoğlu'nun görevi iadesinin ardından gözlerin çevrildiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilginç bir mesaj geldi. Hükümet kurma görevini Kılıçdaroğlu'na verip vermeyeceği tartışılan Erdoğan, Saray'ı boykot eden CHP'yi ima ederek, "Beştepe'nin adresini bilmeyenlerle vakit geçirecek zamanımız yok" dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Ağustos 2015 15:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Beştepenin adresini bilmeyenle vakit kaybedemem'

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"BEŞTEPE'NİN ADRESİNİ BİLMEYENLERİN DE BİZİM VAKİT GEÇİRECEK BİR ZAMANIMIZ YOK"

E zaten Beştepe'nin adresini bilmeyenlerin de bizim vakit geçirecek bir zamanımız yok. Şahsımın üzerinden, milletin taciz eden, daha da ileri gidip millete hakaret eden bu anlayış kaybetmeye mahkumdur. Bunlar çalışmadan, terlemeden ülkenin geleceğinin kendi ellerine teslim edilmesini istiyorlar. Milletimiz "üç kuruşa beş köfte yok" diyor. Önce hak edeceksiniz, sonra talep edeceksiniz. Bu millet seni kurtarmaya geliyorum deyip, sırtına yeni yükler bindirerek kaçıp gidenleri çok gördü.

Hezimetlerinin sebebi olarak şahsımı görenlere, dönüp kendilerini bir sorgulamalarını tavsiye ediyorum.

Bunlar yönetim sisteminin değiştiği ifademi dillerine doladılar. Meclis'te kabul edilen, artık ülkemizde cumhurbaşkanı halk tarafından seçiliyor. İlk uygulaması 10 Ağustos'ta gerçekleşti. Türkiye tarihinde ilk defa, kendisine yeni bir yönetim modeli oluşturmuyor mu? Anayasa literatürü ortadadır. Bu bir sistem değişikliğidir. Bakın anayasadan mı bahsediyorum? Bunu bile idrak etmekte zorlananların, ülkedeki diğer meselelerin çözümü konusunda çok ciddi tereddütlerimin olduğunu belirtmek durumundayım.

İşte tekrar seçimlere doğru hızla gidiyoruz

Zırvalarını tekrarlamaktan başka bir iş bilmeyenler, dertlerini seçimde millete anlatacaklardır. Gerçi bunlar hep sandıktan kaçmanın çabası içinde olmuşlar. Ancak mecbur kaldıklarında seçim meydanlarına çıkmışlardır.

Tablo böyle olunca, kürsüye çıktılar ne dediler? Hodri meydan erken seçim dediler. Şimdi istemiyorum.

Öbürü çıktı şununla yapmam dedi, sonra yapabilirim. Beştepe'ye gitmem dedi, baktık Beştepe'ye gidebilir demeye başladılar. Bu ne menem iştir?

derler ya, baba bir hırsız yakaladım, oğlum getir. Gelmiyor baba. Bırak gitsin... Gitmiyor baba... Bunların durumu da tam böyle. Sonra da çıkıp cumhurbaşkanı hükümet kurmayı engelleriz diyorlar. Siz geldiniz de cumhurbaşkanı sizi kapıdan mı kovdu? el sıkıştınız da cumhurbaşkanı elinize mi vurdu?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber