Ak Parti, 1 Kasım'ın temasını belirledi

AK Parti, 1 Kasım'da yapılacak seçimlere yönelik stratejisini, 13 yıllık tek başına iktidar dönemine verilen 6 aylık arada yaşanan belirsizliklere vurgu yapılarak, 'Nerede kalmıştık' teması üzerine kuracak

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 27 Ağustos 2015 07:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ak Parti, 1 Kasım'ın temasını belirledi

AK Parti, 1 Kasım'da yapılacak seçimlere yönelik stratejisini, 13 yıllık tek başına iktidar dönemine verilen 6 aylık arada yaşanan belirsizliklere vurgu yapılarak, 'Nerede kalmıştık' teması üzerine kuracak.

Kampanya sırasında, CHP ile sert polemiklere girilmemesine dikkat edilecek. AK Parti kurmayları bu tavrın sebebini, seçimlerden sonra yeniden bir koalisyon ihtimalinin önünün kesilmemesi olarak açıklıyor.

Davutoğlu, mitinglerini 7 Haziran'daki gibi 81 ilin tamamında değil, 25-30 ille sınırlandıracak.

Başbakan daha çok televizyon programlarına ağırlık verecek.

Esnaf ve ev ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşla yüz yüze görüşmeler yapılacak.

Muhalefetin, seçim hükümetini 'AK Parti-HDP koalisyonu' gibi gösterme girişimlerine karşı da, bu durumun CHP ve MHP'nin 'Uzlaşmaz' tavrından kaynaklandığına vurgu yapılacak.

3 dönemlik bazı isimlerin yeniden aday yapılması ile seçmenin 7 Haziran'daki 'Liste tepkisinin' giderileceğini belirtiyor.

Operasyonların kampanya döneminde de hız kesmeden devam edeceği beklentisi ile AK Parti bölge halkına yönelik, 'Devlet sizinle değil, terörle mücadele ediyor' söylemi kullanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber