Sulama birliklerindeki işçiler de kadro istiyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Eylül 2006 10:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
SULAMA BİRLİKLERİ HAKKINDA

Ak parti Genelbaşkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN beyin talimatları çerçevesinde Tokat Milletvekilimiz Sayın Şükrü AYALAN beyinde konuyla ilgili çalışmalarını yürüttüğü Geçici işçilerin kadroya geçmesi hakkındaki çalışmaları takip ediyor ve böyle bir çalışmaya vesile oldukları içinde kendilerini şükranlarımı sunuyorum.Ama bir konuyu da unutmamaları gerektiği kanaatindeyim.

183 bin kişiyi memnun ederken Türkiye'de 1995 öncesi ve sonrası kurulmuş olan ve bünyesinde yaklaşık 6000 geçici işçi çalıştıran 5355 ve 5445 sayılı yasaya tabii Belediyelerin kurmuş olduğu sulama birliklerinin bünyesinde 6 ay ve 12 ay olmak üzere valilik oluru ile vize alınarak çalışan büro ve arazi işçileri bulunmaktadır.

? Sulama birliklerinde çalışan işçiler birliklerin döner sermayelerinden maaş aldıklarından dolayı devlete herhangi bir yük teşkil etmemektedir.?

Açıklamamdan da anlaşılacağı üzere 183 bin geçici işçi kardeşlerimizi memnun ederken sulama birliklerinde çalışan yaklaşık 6000 geçici işçi kardeşlerimizin mağdur edilmemesini sizden talep ediyor yapılan çalışmalarınızın içine sulama birliklerinin de dahil edilmesini ve bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini arz ederim.

Haber Gönder yoluyla haberi yazan: Muhammet Yılmaz

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber