432 Sınıf Öğretmeni 4/B'li Statüsünde Görevlendirildi

2006-2 atama döneminde, kadrolu öğretmen olarak atanamayan ya da sözleşmeli öğretmen olarak görevlendirilemeyenler 432 pozisyon boş kaldı. MEB, boş kalan bu pozisyonlara 19 Eylül tarihi itibariyle KPSS puan üstünlüğü esasına göre görevlendirme yapmıştır. MEB'den yapılan açıklamada, adayların 15 gün içinde görevlendirildikleri eğitim kurumunun bağlı olduğu il ya da ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvurması istenilmiştir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Eylül 2006 09:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BASIN AÇIKLAMASI

Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılamak üzere 2006-2 atama dönemi kapsamında 09-23 Ağustos 2006 tarihleri arasında Sınıf Öğretmenliği alanında başvurusu alınanlardan kadrolu öğretmen olarak atanamayan ya da sözleşmeli öğretmen olarak görevlendirilemeyenlerden sırada bekleyen adaylardan 432 kişinin 19/09/2006 tarihinde sözleşmeli öğretmen olarak görevlendirmesi, yoğun ihtiyaç belirtilen illere, KPSS puan üstünlüğü esasına göre bilgisayar ortamında yapılmış olup görevlendirme sonuçları Bakanlığımızın http://personel.meb.gov.tr internet adresinde verilmiştir.

Görevlendirmesi yapılanların, eğitim ve öğretim sürecinin başlamış olması dikkate alındığında, 7201 sayılı Tebligat Kanunu hükümleri çerçevesinde tebligat yapılması beklenilmeden göreve başlamaları önem kazandığından 2006-2 Öğretmenlik İçin Başvuru ve Atama Kılavuzu'nun 21'inci sayfasında yer alan 7.2. maddesinde belirtilen belgelerle birlikte 15 gün içinde görevlendirildikleri eğitim kurumunun bağlı olduğu il ya da ilçe millî eğitim müdürlüğüne başvurarak sözleşme imzalamaları ve göreve başlamaları gerekmektedir.

Herhangi bir nedenle yasal süre içinde göreve başlayamayacak olanlar ile başlamak istemeyenler, görevlendirildikleri eğitim kurumunun bağlı olduğu il ya da ilçe millî eğitim müdürlüğüne durumlarını belirten bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

İlgililere önemle duyurulur.

20/09/2006
Şener GÖNÜLAÇAR
Personel Genel Müdür V.

SONUÇLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber