Karakol önünde çatışma: 2'si polis 6 yaralı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 20 Eylül 2006 12:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Konak İlçesi'nde Kantar Polis Karakolu karşısında bulunan bara gelen iki kişi, bar sahibi Şenol Nar ile koruması Murat Doğan'ı silahla yaraladıktan sonra kaçarken, polisle çatışmaya girdi. Olayda, zanlılar M.R.A. ile A.S., yaralı olarak yakalanırken, polis memurları Ünsal Kocasarı ile Bayrama Kayalar da yaralandı.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında 1'inci Kordon'da Kantar Polis Karakolu karşısında bulunan Carnavale Bar'da meydana geldi.

Bara gelen 30 yaşındaki M.R.A. ile 27 yaşındaki A.S., işletmeci Şenol Nar ile koruması Murat Doğan'a silahla ateş etmeye başladı. Nar ile koruması Doğan'ı yaraladıktan sonra kaçmaya çalışan M.R.A. ile A.S.'yi olayın meydana geldiği barın karşısında bulunan polis merkezindeki görevliler anonsla aracın plakasını bildirirken, bir ekip de takip etmeye başladı.

Hızla olay yerine hareket eden terörle Mücadele Şube ekipleri, içinde iki zanlının bulunduğu otomobili Şehit Fethibey Caddesi'nde sıkıştırdı.

POLİSE ATEŞ AÇTILAR

Polisler teslim olmaları istediği iki zanlının ateş açmasıyla çatışma çıktı. Çatışmada, Terör Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 32 yaşındaki Bayram Kayalar sağ ayağından, Asayiş Ekipler Amirliği'nde görevli polis memurur 35 yaşındaki Ünsal Kocasarı ise sağ dizinden yaralandı. Bölgeye sevkedilen çok sayıdaki ekip, zanlılar M.R.A.'yi ve A.S.'yi yaralı yakaladı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine sevkedilen ambulanslarla yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen polis memurları Ünsal Kocasarı ile Bayram Kayalar daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevkedildi. Her iki polis memurunun durumunun da iyi olduğu bildirildi.

Yaralanan bar işletmecisi Şenol Nar Özel Ege Sağlık Hastanesi'ne, koruma Murat Doğan ise Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zanlılar M.R.A. ve A.S ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis olayla ilgili geniş çapta araştırma başlattı.

ÇAPKIN, POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Konak İlçesi Kantar Polis Karakolu'nun karşısında bulunan barda (Carnavale Bar) başlayan çatışmada, yaralanan polis memurları'nda Ünsal Kocasarı'yı tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti. Müdür Çapkın, burada yaptığı açıklamada, olayın iki bar sahibinin arasında pazartesi başlayan bir husumetten kaynaklandığını açıkladı. Çapkın, ?Olay ani gelişmiş. Zanlılar yaralı ve silahları ile birlikte ele geçirildi. İzmir'in huzurunu hiç bir zaman bozmalarına izin vermeyeceğiz. Soruşturma sürüyor? dedi.

Bu arada yaralanan polis memuru Bayram Kayalar'ın ise tedavisinden sonra taburcu olduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber