İnfaz Koruma Memuru kol kırdı iddiası

ÇORUM L Tipi Kapalı Cezaevi'nde hükümlü 27 yaşındaki F.Y.'nin annesi 45 yaşındaki Handan A., oğlunun gardiyanlar tarafından dövüldüğünü ve kolunun kırıldığını iddia etti. Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül ise mahkumlar arasında kavga çıktığını, iddia edildiği gibi kol kırılmasının söz konusu olmadığını, küçük çapta bir yaralanmanın olduğunu söyledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Eylül 2015 12:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İnfaz Koruma Memuru kol kırdı iddiası

Çorum'da cezaevinde yatan hükümlü F.Y., iddiaya göre Ankara'da yaşayan annesi Handan A.'yı arayıp gardiyanlar tarafından dövüldüğünü ve kolunun kırıldığını söyledi. Bunun üzerine Çorum'a gelerek savcılıktan aldığı izinle oğlunu cezaevinde ziyaret ettiğini söyleyen anne Handan A., "Oğlumun kolu alçıdaydı. Psikolojisi altüst olmuş durumdaydı. Ziyaret sonrası Cumhuriyet Başsavcılığı'na gittim. Cezaevi savcısı ile görüşerek yaşananları anlattım. Şikayetçi oldum" dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül ise, mahkumlar arasında kavga çıktığını, iddia edildiği gibi kol kırılmasının söz konusu olmadığını, küçük çapta bir yaralanmanın olduğunu belirterek, "Zaten konu hakkında gerekli soruşturma başlatıldı. Kusurlu varsa gerekli inceleme ve işlemin gerekli çalışma sonrası derhal yapılacaktır" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber