Havaalanı çalışanları, uçağı yüklenen bavulları soymuş...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2006 20:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na, yer hizmetleri sağlayan bir firmada çalışan 6 kişi, valizlerin uçaklara yüklenilmesi ve boşaltılması sırasında, yolcuların kamera, cep telefonu, fotoğraf makinesi ve değerli eşyalarını çaldıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde görevli polis memurları, yer hizmetleri sağlayan firmada çalışan H.İ.K'nin (20)

hareketlerinden şüphelenerek, yanında bulunan poşeti kontrol etti.

Poşette, altın kolye ve kamera bulunması üzerine, ifadesine başvurulan H.İ.K'nin, malzemeleri bir yolcunun çantasından aldığını, 5 arkadaşıyla yolcuların valizlerinin yüklenilmesi ya da boşaltılması sırasında değerli eşyalarını aldıklarını anlattığı öğrenildi.

H.İ.K'nin ifadesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, yaptıkları incelemede, 6 aylık dönemde aynı yöntemle birçok hırsızlık olayının yaşandığını belirledi. Hırsızlık olayıyla ilgileri olduğu gerekçesiyle H.İ.K. ile çalışan E.Ö. (32), Ö.A. (22) , B.C. (22), O.K. (20) ve R.M. (24) polis tarafından gözaltına alındı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber