İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Dünürü: Tayyip beyin Cumhurbaşkanlığı'yla işi yok, o köy çocuğu

Kaynak : Radikal
Haber Giriş : 25 Eylül 2006 08:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü Sadık Albayrak, "Tayyip beyin Cumhurbaşkanlığı'yla işi yok" dedi.

Üç gündür Trabzon ve Rize'de açılışlar yapıp incelemelerde bulunan Erdoğan, dün Rize'nin Güneysu beldesinde belediyeyi ziyaret etti. Erdoğan'ın kızı Esra'nın kayınpederi olan Albayrak, belediye ziyaretinde eşlik ettiği dünürü Erdoğan'ı dışarıda beklerken bir gazetecinin "Başbakan cumhurbaşkanı adaylığı konusunda ne düşünüyor?" sorusuyla karşılaştı. Albayrak soruyu, "Tayyip bey sırça köşkleri sevmez. O köy çocuğudur. Ne işi var Cumhurbaşkanlığı'yla? Biz ona sohbetlerimizde, 'Yeter bu ülke için yaptığın hizmet. Bırak artık' diyoruz" diyerek cevapladı.

Erdoğan torun istiyor

Başbakan Erdoğan'ın Amerikan Indianapolis Üniversitesi'nde sosyoloji mastırı yapan büyük kızı Esra, gazeteci Sadık Albayrak'ın oğlu olan eşi Berat Albayrak'la sürpriz bir karar aldı. Uzun bir dönem ABD'de yaşamayı planlayan çift, Türkiye'ye dönüş hazırlıklarına başladı.

Türkiye'ye dönüş kararında Başbakan Erdoğan ve eşiyle, Sadık Albayrak ve eşinin etkili olduğu öğrenildi. Erdoğan ve Albayrak ailesinin çiftten torun istedikleri ve bebeğin Türkiye'de daha rahat koşullarda büyüyeceğini telkin ettikleri öğrenildi. Indianapolis Üniversitesi'nde mastır yapan Esra Erdoğan Albayrak, aynı üniversitede doktorayı da internet üzerinden yapacak. Esra Erdoğan Albayrak, doktora işlemleri için altı ayda bir ABD'ye gidip gelecek.

Boğaziçi İşletme mezunu Berat Albayrak da, New York Peace Üniversitesi'nde ekonomi mastırı yaptı. Çalık Holding'in ABD'deki ekonomi danışmanlığını üstlenen Albayrak'ın Türkiye'de de grupta çalışması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber