'Terör demokrasi ve özgürlüklerin düşmanıdır'

Başbakan Yardımcısı Yılmaz, "Terör, demokrasinin ve özgürlüklerin de düşmanıdır. Kalkınmanın, refahın, istihdamın düşmanıdır. Dolayısıyla bölgenin çocuklarına ve gençlerine zarar veriyor" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2015 16:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Terör demokrasi ve özgürlüklerin düşmanıdır'

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Terör, demokrasinin ve özgürlüklerin de düşmanıdır. Kalkınmanın, refahın, istihdamın düşmanıdır ve en büyük zararı da bu bölgemize veriyor. Dolayısıyla bu bölgenin çocuklarına ve gençlerine zarar veriyor" dedi.

Yılmaz, Bingöl'de TOKİ'nin yaptırdığı bin 373 konut, karayolları tesisleri, adliye, defterdarlık ve SGK hizmet binaları, 24 okul, olimpik yüzme havuzu ile diğer bazı yatırımların yer aldığı toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, en büyük hazinenin çocuk ve gençler olduğunu kaydetti.

İnsan odaklı yatırımdan yana politika sürdürüldüğünü ifade eden Yılmaz, "Hükümet olarak her zaman insan odaklı bir kalkınmadan yanayız. İnsana yatırım yapacağız ki geleceğimiz güçlensin" dedi. Yılmaz, geleceğin güçlenmesi için eğitimde fedakarlıktan kaçınmadıklarını bildirdi.

"Temel sebebi terör hadiseleridir"

Yılmaz, yatırımların devam etmesi için huzur ve güven ortamına ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Terör, demokrasinin ve özgürlüklerin de düşmanıdır. Kalkınmanın, refahın, istihdamın düşmanıdır ve en büyük zararı da bu bölgemize veriyor. Dolayısıyla bu bölgenin çocuklarına ve gençlerine zarar veriyor. Neden gençlerimiz yeterince iş imkanına sahip değil, arzu ettiğimiz ölçüde niçin bir kalkınma sağlayamıyoruz? İşte bunun temel sebebi terör hadiseleridir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber