En başarılı 4 belediye başkanı...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2006 16:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BAŞKAN TÜREL, "EN BAŞARILI" BELEDİYE BAŞKANI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ulusal bir gazete tarafından gerçekleştirilen ankette, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile birlikte en başarılı Büyükşehir belediye başkanı seçildi.

Geçtiğimiz dönemde en başarılı ilçe belediye başkanlarını belirleyen Gözcü Gazetesi, şimdi de "En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları" anketi düzenledi. Okurlardan gelen oylar noter gözetiminde tek tek sayılırken, halkın oylarıyla 15 Büyükşehir belediyesi arasından 2 bin oyu geçen en başarılı 4 belediye başkanı belirlendi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, halkın oyları ile en başarılı 4 belediye başkanı arasında yer aldı. Türel'le birlikte, Melik Gökçek, Aziz Kocaoğlu ve Yılmaz Büyükerşen de en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Türel ödülünü, 10 Ekim 2006 tarihinde Ankara Kent Otel Efes Salonu'nda düzenlenecek törenle alacak. En başarılı belediye başkanları arasında yer almasının gurur verici olduğunu belirten Türel, yapılan hizmetlerinin halk tarafından takdir görmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber