BBP 'Vizyon ve Kadro Kurultayı'na hazırlanıyor

"BBP MKYK ve İl Başkanları Ortak Seçim Bildirgesi" açıklamasında, "Vizyon ve Kadro Kurultayı" için hazırlık çalışması başlatılacağı belirtildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2015 23:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
BBP 'Vizyon ve Kadro Kurultayı'na hazırlanıyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) ve İl Başkanları Ortak Seçim Bildirgesi'nde, partinin tüm kurum ve kurullarının katılacağı çalışma kampında seçim sonucunun öz eleştirisinin yapılacağı ve partinin yeniden yapılandırılacağı "Vizyon ve Kadro Kurultayı" için hazırlık çalışması başlatılacağı bildirildi.

Partiden yapılan "BBP MKYK ve İl Başkanları Ortak Seçim Bildirgesi" açıklamasında, 1 Kasım Milletvekili Seçimi sonrası partinin MKYK ve il başkanları toplantılarında alınan kararlar bildirildi.

BBP'nin seçime 81 il 85 seçim çevresinde şaibesiz ve liyakatlı adaylarla katıldığı ifade edilen bildirgede, "Yaşanan siyasi gerilimler, partimiz üzerinde yürütülen itibarsızlaştırma operasyonları ve 'BBP'ye oy verseniz de nasılsa barajı aşamayacağından boşa gider' şeklinde geliştirilen yoğun algı faaliyetlerine rağmen yaklaşık 300 bin yürekli insanımız partimize olan inancını ve güvenini ortaya koyarak oy vermiştir" değerlendirmesinde bulunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber