Sare Davutoğlu'ndan şehit ailesine taziye ziyareti

Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Hakkari'de düzenlenen terör saldırısında şehit olan Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2015 20:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sare Davutoğlu'ndan şehit ailesine taziye ziyareti

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Hakkari'de terör örgütü PKK mensuplarınca askeri konvoya düzenlenen saldırıda şehit olan Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan'ın ailesini ziyaret etti.

Şehit Astsubay Üstçavuş Ertan için öğle vakti Kocatepe Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine de katılan Davutoğlu, akşam saatlerinde şehidin Eryaman Şehit Osman Avcı Mahallesi'ndeki babaevine geldi.

Şehidin yakınları tarafından karşılanan Sare Davutoğlu, şehit Astsubay Üstçavuş Ertan'ın babası Mustafa, annesi Aynur ve 4 aylık hamile öğretmen eşi Hacer Ertan'ı ziyaret etti.

Şehidin evinde yaklaşık bir saat kalan Davutoğlu, acılı aileye taziyelerini sundu, başsağlığı dileklerini iletti.

Sare Davutoğlu, ziyaret sonrası şehidin babası Mustafa Ertan ve yakınları tarafından uğurlandı. Bu arada, şehidin rahatsızlanan annesi Aynur Ertan ise evin önünde bekleyen ambulansla hastaneye götürüldü.

Öte yandan, şehidin evinin önünde kurulan taziye çadırını ziyaret eden vatandaşlar da ailenin acısını paylaştı. Şehit için burada Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber